Kuda večeras za Noć veštica?

Izvor: NaDlanu.com, 31.Okt.2013, 12:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kuda večeras za Noć veštica?

Svake godine ponuda klupskih dešavanja 31. oktobra, za tu čuvenu Noć veštica, sve je bolja i bolja. Duž celog Beograda biće ludo, a u svakom kafiću ili klubu srešćete bar jednu maskiranu osobu...

Neka vas ne uplaše zombiji na ulici, veštice u kafićima, doktorke, policajke i noćne dame u klubovima. Svi ove večeri mogu da budu neko drugi, da pod maskom puste mašti na volju...Zapamtite - bilo kakva maska je bolja nego - ne maskirati se uopšte! Najbolja zabava je - pod maskom!Portal Nadlanu.com izdvaja za vas neke od najboljih provoda za večeras u Noći veštica:Tradicionalni "GO2" maskenbal - Dom omladineIako su skoro rasprodati, požurite, možda se nađe još koja karta. Ova žurka je broj 1 kada su u pitanju poseta i originalnost maski. Veliki Halloween Savamalski maskenbal - Brankow, Mladost i Ludost vas zovu da se provedete s njima. Možete slobodno cirkulisati po Savamali, i izabrati klub po vašoj meri.Pakao na devetom - Mr. Stefan Braun - Vrući RnB hitovi, seksi hip hop melodije, i naravno - fenomenalna zabava u čuvenom klubu na devetom spratu.Noć veštica u klubu "Gun" - Ono što Partimejkersi organizuju - to mora da bude dobro! Vaše je da kalibrišete mozgove na zabavu i pripremite masku!Halloween u klubu "Blue Moon" - Gotik, dark fazon, sa skroz promenjenim enterijerom kluba, da sve podseća na Noć veštica. Ne plašite se, zabava će biti više nego dobra!Noć veštica u Radionica baru - Crveni četvrtak se u Radionici pretvara u Halloween četvrtak. Spremite se za Red Bull koktele koji će vas držati budnima sve do jutra!Rain Dogs u klubu "Akademija 28" - Kvalitetna svirka za kvalitetan provod pod maskama.Halloween veče talenata fantastičnih glasovnih mogućnosti POD MASKAMA - Klovnovi, zombiji, kosturi, Lare Kroft i ostala bića, svi mogu da pevaju u klubu "Bitefartcafe", i to slobodno, jer već sutradan više niko neće moći da ih prepozna!I JOŠ:No HalooweenDivljina, četvrtakDJ Testosteron i DJ Alexa spremaju “No Halooween party” uz muzički miks od fanka do Daft Punka. Ulaz je besplatan. Maske, naravno, nisu obavezne. Tradicionalni MaskenbalThe Tube, četvrtakZa muziku je zadužen trio Peppe, Bros i Ales. Ulaz za kostimirane je slobodan, dok će ostali moći na ulazu da kupe masku za 300 dinara. Kiss Kiss Bang BangPlastic, četvrtakSvi gosti su pozvani da se maskiraju, a prvih 50 devojaka koje dođu s crvenim karminom dobijaju gratis koktele. Za muziku su zaduženi DJ Tom Gepard i prijatelji.Ineks HalloweenIneks, PETAKOvom prilikom otvara se klub Antipod, nastupa bend Drum and Jazz, a tu je i specijalna horor predstava novog cirkusa po motivima legende o Sandmanu.

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.