Izvor: Vesti-online.com, 10.Dec.2014, 00:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Još jedan američki grubijan lepog lica

Džeremi Miks je postao je popularan i poželjan širom sveta zahvaljujući svojoj zatvorskoj fotografiji napravljenoj posle hapšenja. Džeremi je, međutim, dobio konkurenciju. U pitanju je Šon Kori koji je u petak veče na Noć veštica iz još neutvrđenih razloga napao čoveka teniskim reketom i završio u zatvoru u Santa Kruzu.

Šon Kori je uhapšen posle kratke potere, a njegova fotografija postala >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << je viralna. Ono što o njemu za sada otkrivaju mediji je, da poput Miksa već ima dosije u policiji, i to iz 2008. godine kada je uhapšen zbog posedovanja marihuane.

Što se tiče Miksa, on je i dalje iza rešetaka i čeka kraj suđenja zbog posedovanja vatrenog oružja i oružane pljačke. Njegovu fotografiju postavljenu na sajtu Policijske uprave u Stoktonu i na njihovoj fejsbuk stranici 'lajkovalo je preko 100.000 ljudi, a podeljena je više od 13.000 puta.

Miks je posle hapšenja zbog popularnosti dobio brojne poslovne ponude, od modnih agenata, velikih modnih kuća pa sve do Holivuda. Međutim, svoju lepotu nije uspeo da unovči jer mu iza rešetaka nije dozvoljeno fotografisanje.

Kori može da bude bolje sreće što se posla tiče, jer će najverovatnije posle prvog saslušanja kod sudije biti pušten da se brani sa slobode.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.