„Isterivač đavola“ najstrašniji film ikada

Izvor: Dzungla.org, 02.Nov.2011, 14:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

„Isterivač đavola“ najstrašniji film ikada

Kultni film 'Isterivač đavola' iz 1973. godine u anketi jednog sajta proglašen za najstrašnije horor ostvarenje svih vremena. Da li je horor klasik o detetu koje je zaposeo đavo zaista najstrašniji film?

Kultni film 'Isterivač đavola' iz 1973. godine proglašen je za najstrašnije horor ostvarenje svih vremena.
Oskarom nagrađeni film Vilijama Fridkina našao se na prvom mestu osvojivši 15,5 odsto glasova u anketi koju je sproveo sajt 'Digital Spy' povodom >> Pročitaj celu vest na sajtu Dzungla.org << Noći veštica.

Na drugom mestu je ostvarenje 'Paranormalna aktivnost' sa 11,7 odsto glasova, dok je treću poziciju zauzeo film 'Noć veštica' Džona Karpantera iz 1978.
Na listi su se našli još 'Noć živih mrtvaca', 'Rozmarina beba', 'Psiho', 'Predskazanje', 'Poltergajst', 'Vrisak', 'Strava u ulici brestova', 'Teksaški masakr motornom testerom', 'Veštica iz Blera' i 'Krug'.
Zbog kog 'Fredija Krugera' vi niste spavali?
(Izvor: Mondo)

Nastavak na Dzungla.org...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Dzungla.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Dzungla.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.