Barbike i Edvard Makazoruki na maskenbalu povodom Noći veštica

Izvor: Blic, 30.Okt.2011, 12:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Barbike i Edvard Makazoruki na maskenbalu povodom Noći veštica

Sinoć je u klubu "Fabrika" održan maskenbal povodom Noći veštica i mada je tema bila gotika, među posetiocima kluba bilo je i onih koji su odlučili da se maskiraju u Vikinge, Barbike, medicinske sestre, Rastafarijance... A provodilo se pod maskama i u klubu "Tube".

Na sinoćnjoj žurci bilo je puno smelih kostima, međutim najviše pažnje privukla je devojka odevena u "kutiju" za Barbi lutke, ali ni činjenica da je bila "spakovana" nije joj smetala da celu noć đuska uz >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << muziku popularnih gradskih di-džejeva.

Muzika je bila šarenolika baš kao i ljudi u klubu, te se moglo čuti sve od elektra do gotik roka i popa.

Vesela žurka koja je trajala do kasno u noć pokazala je da mladim ljudima ne manjka mašte kada je u pitanju Noć veštica.

Mnogi su svoju inspiraciju za ovaj maskenbal potražili i u filmovima, a jedan od najprepoznatljivijih likova bio je i momak maskiran u Edvarda Makazorukog, uloge koja je Džonija Depa proslavila na početku karijere.

Iako su bile kostimirane devojke su se trudile da ostanu atraktivne, a neke su čak iskoristile svoje maske kako bi dodatno istakle svoje atribute.

Dame su se dobro zabavljale, ali ni jednog trenutka nisu zaboravljale da vode računa i o svojoj šminki.

Bilo je zanimljivo posmatrati kako učesnici maskenbala igraju pod slojevima odeće i maski, a Rastafarijanac na slici gore mamio je osmehe cele večeri upravo zbog svog plesa.

Da li sve protiče u najboljem redu kontrolisale su devojke maskirane u seksi profesorke, koje su svojim kostimom mnogim mladićima privlačile pažnju.

Zanimljivo je bilo i u klubu "Tube", gde je takođe bila organizovana žurka pod maskama.

Povezane vesti: Maskenbal za noć veštica

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Noć veštica u klubu Tube: FOTO

Izvor: NaDlanu.com, 30.Okt.2011

Sinoć je u Beogradu sve bilo u znaku Noći veštica, a mi smo stigli da sve uslikamo! Pogledaj da li prepoznaješ nekog na fotkama iz kluba Tube..

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.