U subotu počinje Noć muzeja i u Beogradu

Izvor: NaDlanu.com, 17.Maj.2013, 16:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U subotu počinje Noć muzeja i u Beogradu

Deseta Noć muzeja u Beogradu počinje u subotu u 18 sati i u njoj će biti održano 115 dogadjaja na 60 lokacija, saopštili su danas organizatori.

Uz podršku Gradskog saobraćajnog preduzeća (GSP), koje ove godine prvi put učestvuje u Noći muzeja, na svakih pola sata u intervalu od 18 do 2 časa iza ponoći, autobusi će prevoziti posetioce Noći muzeja na relaciji Slavija - Senjak, navodi se u saopštenju.Autobusi će kretati sa Slavije i voziti posetioce Noći muzeja >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << do Narodne biblioteke, Muzeja Crvene zvezde, Konaka Kneza Miloša, Muzeja 25. maj, Arhiva Jugoslavije, Muzeja Afričke umetnosti pa sve do Kuće kralja Petra.Kako bi se izbegli redovi, organizatori manifestacije preporučuju da se ulaznice kupuju u pretprodaji, koja traje još danas, i to po ceni od 400 RSD dok će karte na dan dešavanja koštati 450 RSD.Info pult Noći muzeja, stacioniran preko puta Beoizloga u Knez Mihailovoj ulici, radiće danas od 11 do 20 sati a na dan manifestacije od podneva do ponoći. Na ovom mestu svi zainteresovani mogu besplatno uzeti bilten Noći muzeja.Beta
Pogledaj vesti o: Noć muzeja,   Prvi maj

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

10. Noć muzeja i naše knjige Princ brojeva i Enciklopedija matematičkih konstanti

Izvor: Komp. Biblioteka, 18.Maj.2013, 09:29

Brojevi, brojevi, pa i Noć muzeja u Srbiji.Jubilarna 10.115 događaja na 60 lokacija.5 poslastica Noći muzeja.

Nastavak na Komp. Biblioteka...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.