Slika dana: SLAVOLUK U ČAST 2024.

Izvor: TimockeVesti.net, 28.Dec.2023, 05:30

Slika dana: SLAVOLUK U ČAST 2024.

Nova godina je na pragu, spremanje je u jeku. Izgleda da se posebno spremaju gradovi, trgovi su već ukrašeni, „luda noć“ se nestrpljivo čeka. U Zaječaru je na glavnom trgu uveliko tradicionalni novogodišnji vašar s Deda mrazom i ostalim čarolijama. Između starih vremešnih zdanja, Suda i Muzeja, postavljen je ukrašeni, zeleni slavoluk. A slavoluci u nas i u svetu predstavljaju sreću, ljubav i bogatstvo.
Još od Rimljana postavljaju se u čast vladara ili kao obeležje važnog >> Pročitaj celu vest na sajtu TimockeVesti.net << događaja u političkom i javnom životu.
Ovaj, najnoviji slavoluk u centru Zaječara, sigurno je da je „nikao“ u susret novogodišnjim i božićnim praznicima, ni najmanje zbog vladara, pogotovu lokalnih političkih moćnika.
Članak Slika dana: SLAVOLUK U ČAST 2024. se pojavljuje prvo na Borske Narodne Novine.
Pogledaj vesti o: Noć muzeja,   Zaječar

Nastavak na TimockeVesti.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TimockeVesti.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TimockeVesti.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.