Održana Noć muzeja – pobeda koju je slavila cela Srbija

Izvor: DobreVesti.rs, 21.Maj.2018, 14:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Održana Noć muzeja – pobeda koju je slavila cela Srbija

BEOGRAD - Uz dobro raspoloženje, osmehe i entuzijazam, 15. Noć muzeja održana je noćas širom Srbije! U 47 mesta u Srbiji, na 226 lokacija sa više od 500 različitih dešavanja posetioce je dočekala proslava umetnosti i kulture pod sloganom „Pobede i pobednici“.

 
Beograd je dočekao brojne posetioce na više od šezdeset lokacija širom grada! Jedna od najposećenijih lokacija za ovo veče bio je umetnički pavljion „Cvijeta Zuzorić“ kojim su prodefilovale odvažne i moćne vladarke i supruge iz dinastija Obrenović i Karađorđević. Uz njih, svoje istorijom inspirisane kostime nastale za potrebe domaćih serija i filmova predstavio je naš čuveni kostimograf Boris Čakširan. Najmlađi posetioci...
Pogledaj vesti o: Noć muzeja

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.