NIS-ovi muzeji otvoreni za posetioce u “Noći muzeja”

Izvor: Večernje novosti, 16.Maj.2019, 16:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NIS-ovi muzeji otvoreni za posetioce u “Noći muzeja”

Muzej NIS-a u Kikindi omogućiće posetiocima svih uzrasta da učestvuju u virtuelnoj potrazi za naftom kroz spoj najsavremenije naučne tehnologije iz raznih inženjerskih disciplina Kompanija NIS će i ove godine učestvovati u manifestaciji „Noć muzeja“, jedinstvenom kulturnom spektaklu, i svim zainteresovanim posetiocima devetu godinu zaredom otvoriti vrata svojih muzeja u Novom Sadu i Kikindi. Muzeji NIS-a za posetioce će biti otvoreni 18. maja od 16 časova >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << do ponoći časova. Povodom 50 godina uzbudljive istorije Rafinerije nafte u Pančevu, NIS je u svom muzeju u Novom Sadu pripremio specijalnu izložbu koja će posetiocima u „Noći muzeja“ pružiti priliku da prođu kroz istorijske izazove i uspehe Rafinerije, da sklope priču o razvoju jedne od najvažnijih privrednih grana u našoj zemlji, kao i da se kroz interaktivnu postavku upoznaju sa zanimljivom stranom prerade nafte. Muzej NIS-a u Kikindi omogućiće posetiocima svih uzrasta da učestvuju u virtuelnoj potrazi za naftom kroz spoj najsavremenije naučne tehnologije iz raznih inženjerskih disciplina na terenu i u laboratoriji i da kroz zabavno i interaktivno istraživanje savladaju ceo proces istraživanja i proizvodnje nafte. Posetioce NIS-ovih muzeja u Novom Sadu i Kikidi u «Noći muzeja» očekuju i brojna iznenađenja, a ulaz je besplatan. (PR)

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Noć muzeja je i Zvezdina noć!

Izvor: Sportske.net, 17.Maj.2019, 10:52

Posetioce će sačekati i prigodan program...Osmu godinu zaredom Crvena zvezda će biti učesnik Noći muzeja, tradicionalne manifestacije kojom se obeležava Dan muzeja - 18. maj...Vrata Zvezdinog muzeja u subotu biće otvorena za sve posetioce od 16 do 24 časa, a u okviru Noći muzeja svi koji Ljutice...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.