Izložba oldtajmera uz operske arije

Izvor: DobreVesti.rs, 21.Maj.2018, 14:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izložba oldtajmera uz operske arije

Pod nazivom „Muzej na točkovima“ održana je izložba odabranih „oldtajmera“, 19. maja 2018., na trgu ispred Opštine Zvezdara, a uz unikate automobila nastale od 1912-te do osamdesetih godina prošlog veka, koji su plenili lepotom, posetioci su uživali i u predivnim glasovima vrhunskih umetnika opere.

 
U ime domaćina manifestaciju je otvorio Vladan Jeremić, član Veća GO Zvezdara, koji je naglasio da je ovo tradicionalna manifestacija u saradnji sa Oltajmer klubom „Beograd“, a posebno je zadovoljstvo što se organizuje u „Noći muzeja“.
 
Atmosferu je upotpunio muzički program, koji je oduševio posetioce.
 
Uz pratnju pijanistkinje Darinke Dace Paunović, primadona...
Pogledaj vesti o: Noć muzeja

Nastavak na DobreVesti.rs...






Povezane vesti

Izložba slika u Srpskom kulturnom centru u Prištini

Izvor: RTS, 21.Maj.2018

U Srpskom kulturnom centru u Prištini održana je izložba slika nastalih na likovnoj koloniji "Stara Priština". . Trodnevna kolonija i izložba organizovane su u saradnji sa Domom kulture Gračanica, a pokrovitelj je Kancelarija...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.