Izložba fotografija Moguća realnost

Izvor: NaDlanu.com, 16.Maj.2012, 18:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izložba fotografija "Moguća realnost"

U okviru programa Noć muzeja, u subotu, 19. maja u 18 časova u galeriji "Eurocentar" biće otvorena izložba savremene srpske fotografije "Moguća realnost".

Na izložbi će neki od najznačajnijih i najtalentovanijih umetnika mlađe generacije predstaviti svoje aktuelne radove.Izložba "Moguća realnost" objedinjuje različite pristupe u kreiranju fotografskih slika, a njihova zajednička koncepcijska tačka nalazi se u sagledavanju da fotografija kao savremena umetnost polazište >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << nalazi ravnopravno i u realnosti i u fikciji, koja se apsolutno izjednačuje s realnošću.Umetnici čije fotografije će biti izložene su Mihailo Vasiljević, Vukica Vukas, Vesna Mićović, Andrijana Pajović, Tijana Pakić Feterman, Katarina Radović, Mirjana Ristić Damjanović, Stefana Savić, dok je kustoskinja izložbe Andrijana PajovićIzložba će biti otvorena do 26. maja.
Pogledaj vesti o: Noć muzeja

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.