Alabama song, proba predstave

Izvor: Plakatt.com, 29.Apr.2011, 01:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Alabama song, proba predstave

Novosadsko pozorište / Ujvideki sinhaz, Novi Sad
Saturday 14 May 20:00 - 15 May 00:00

Šta je talenat? Kako žena u senci velikog pisca može da ostvari sebe ako ima velike ambicije i kako izgleda kad takva osebujna ličnost postane žrtva medija i popularne kulture? Ovo je tragična priča o Zeldi Ficžerald, supruzi jednog od najvećih američkih pisaca – Skota Ficdžeralda.
Ovaj tekst opisuje sadržaj predstave, čija će premijera biti izvedena na sceni Novosadskog pozorišta 10. juna 2011. godine. Publika Noći muzeja imaće jedinstvenu priliku da prisustvuje kreiranju ove predstave i razgovorima autorske ekipe; da sazna o čemu i na koji način reditelj razgovara sa glumcima, kao i da se uključi, pita i razgovara sa rediteljem i glumcima na čajanci u pauzi probe (22-23h).
P.S. Sve predstave Novosadskog pozorišta titluju se na srpski jezik. I ovaj program u Noći muzeja biće dvojezičan - na mađarskom i na srpskom jeziku.
Alabama song
Reditelj: Rahim Burhan. Igraju: Emina Elor, Ištvan Kereši, Irena Abraham, Atila Giric, Gabriela Crnković, Edit Farago, Gabor Pongo, Atila Nemet, Aron Balaž, Zoltan Širmer, Silvia Križan, Daniel Husta, Tamaš Hajdu, Daniel Gomboš, Melinda Jaškov, Agota Silađi, Terezia Figura, Atila Mađar.

Nastavak na Plakatt.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Plakatt.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Plakatt.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.