Konkurs Kafe galerije Paris Art za umetnike

Izvor: RadioCity.rs, 14.Mar.2018, 16:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Konkurs Kafe galerije Paris Art za umetnike

Prvi ciklus koji je trajao od oktobra do decembra 2017. omogućio je građanima Niša deset kulturnih dešavanja: književno veče “Pesma o pesmi” koje su priredile studentkinje književnosti Jovana Došlo i Jelena Mikić, internacionalno veče u organizaciji udruženja Mladi istraživači Srbije i ekološkog udruženja Zeleni ključ, književno veče francuske i srpske poezije u saradnji sa organizacijom KOM 018, samostalnu izložbu Emine Perić, samostalnu izložbu Nemanje Vučkovića, izložbu >> Pročitaj celu vest na sajtu RadioCity.rs << vizuelne umetnosti Mine Stefanović kao i izložbu grupe autora u okviru manifestacije Noć muzeja: fotografija neformalne grupe NI Foto, aktova niške umetnosti Jelene Stošić i izložbu fotografija nastalih u okviru projekta: “Prenesi znanje da mržnje bude manje” Centra za razvoj civilnih resura iz Niša. Svake prve srede u mesecu u saradnji sa organizacijom “Srbija za mlade” organizovan je kviz: “Koliko mladi poznaju Srbiju” dok je sa Udruženjem Zoo planet iz Niša organizovana humanitarna akcija u okviru koje su prikupljana sredstva za pomoć životinjama smeštenim u pomenutom udruženju.

Kafe galerija Paris Art koja se nalazi u ulici Mije Petrovića 4b na raspolaganju je svim formalnim i neformalnim grupama, nevladinim organizacijama i udruženjima, afirmisanim i neafirmisanim umetnicima svih profila koji svakodnevno čine kulturnu ponudu grada Niša bogatijom.
Prostor za sve oblike umetničkog izražavanja je besplatan, a vrsta umetnosti kao i broj godina nisu ograničeni.
Konkurs je otvoren do 26. marta, prijave su mejlom (sa osnovnim kontakt podacima) i opisom ideje na mejl kocevboban@gmail.com
Umetnički program biće realizovan od aprila do juna meseca 2018. godine.
Pogledaj vesti o: Noć muzeja

Nastavak na RadioCity.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RadioCity.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RadioCity.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.