Zlato za učenike generacije

Izvor: JuznaSrbija.info, 21.Jun.2019, 12:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zlato za učenike generacije

U Gradskoj opštini Medijana organizovan je prijem učenika generacije osnovnih škola sa područja ove opštine u saradnji sa Zlatarom „Stanimirović“ u Nišu. Prošle su godine pozvani bili najbolji srednjoškolci, a što je naišlo na odličan prijem učenika, roditelja, prosvetnih radnika. Praksa je nastavljena, a pažnja sada posvećena najboljim osnovcima.

-Prihvatili smo ruku saradnje Zlatare „Stanimirović“, koja na ovaj način pokazuje društvenu odgovornost >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << na delu, jer lokalna samouprava treba da sarađuje sa preduzetnicima koji posluju na njenom području i time pokaže svoju odgovornost. Motiv je veći, jer dajemo na značaju našoj deci, vrednim mladim ljudima. Pokazujemo da neko misli na njih, šaljemo im poziv da ostanu u našem gradu, u našoj Srbiji, kaže predsednik Gradske opštine Medijana Nebojša Kocić.

Učenicima koji su postigli izuzetne rezultate u školskoj 2018/2019. godini uručen je „blister“, proizvod Zlatare „Stanimirović“, a koji će kada budu želeli moći besplatno da ugrade u željeni nakit.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.