Živković: Zapaljen je i auto načelnika niške policije

Izvor: JužneVesti.com, 23.Nov.2017, 17:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Živković: Zapaljen je i auto načelnika niške policije

Pored izgorelih kola zamenika gradonačelnika Niša Miloša Banđura i novoizabranog direktora “Tržnice” Gorana Đorđevića, narodni poslanik i predsednik Nove stranke Zoran Živković tvrdi da su pre 2 meseca bila zapaljena i kola načelnika Policijske uprave Niš.

Koliko je nebezbedno i opasno danas živeti u Nišu, kako je rekao Živković na sednici Skupštine Srbije, najbolje govori podatak da su načelniku policije zapaljena kola, što se, dodaje, “nije nikada dosad >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << desilo”.

U gradu Nišu je u dva navrata, prvo pokušano, a onda i uspelo paljenje automobila načelnika Policijske uprave Niš. A u istom gradu je upaljen i auto zamenik agradonačelnika Niša. To je u sklopu priče o bezbednosti u kojoj žive građani Srbije. O povećanom nivou borbe protiv kriminala i sve druge bajke koje slušamo svaki dan - rekao je Živković.

On dodaje da se za 57 godina koliko je Nišlija, nije desilo da se načelniku policije zapale kola. Živković je postavio pitanja predsednici Vlade Ani Brnabić, ministru unutrašnjih poslova Nebojši Stefanoviću i ministarki pravde Neli Kuburović šta znaju o ovim slučajevima.

Inače, novinari Južnih vesti od Policijske uprave nisu dobili informacije o tome da li je i kada je zapaljen auto načelnika Ninoslava Mitića, jer se portparoli ne javljaju na telefon čitav dan, ali ne odgovaraju ni na pitanja poslata mejlom još pre nekoliko dana.

Podsetimo, 16. novembra oko 3 sata ujutru, ispred kuće u kojoj stanuje, izgoreo je Banđurov automobil. Tri dana kasnije je u Episkopskoj ulici u Nišu, ispred zgrade u kojoj Đorđević živi, izgoreo njegov “mercedes”, a oštećen je auto koji je parkiran pored njega. Obojica sumnjaju da im je požar neko podmetnuo.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.