„Želja“ ispao iz Kupa

Izvor: NTV.rs, 11.Dec.2013, 22:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

„Želja“ ispao iz Kupa

Rukometaši Železničara nisu uspeli da se plasiraju među 16 najboljih u Kupu Srbije. Oni su u finalu Kupa istočne Srbije poraženi u Kuršumliji od Planinke rezultatom 27 : 20. Poluvreme 14 : 8.
Domaći tim je od početka do kraja utakmice kontrolisao igru i rezultat i na kraju zasluženo slavio. Na drugoj strani, Nišlije su imale jedno od najslabijih izdanja ove sezone i mnoštvo promašenih zicera, pa se boljem ishodu nisu mogli nadati.
”Želji” narednog vikenda preostaje poslednji superligaški meč u ovoj godini sa ekipom PKB-a, a nakon toga sledi pauza koja će svakako dobro doći niškom klubu.

Nastavak na NTV.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Železničar bez Kupa Srbije

Izvor: JužneVesti.com, 11.Dec.2013

Rukometaši Železničara iz Niša izgubili su od Planinke rezultatom 27:20 (14:8) u finalu regionalnog Kupa i tako ostali bez plasmana u glavni žreb Kupa Srbije.

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.