Iz karantina na utakmicu sa PKB-om!

Izvor: NTV.rs, 12.Dec.2013, 16:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Iz karantina na utakmicu sa PKB-om!

Tri uzastopna poraza, dva ligaška, a posebno eliminacija iz kupa od Planinke u Kuršumliji, bili su više nego dovoljan razlog za alarm u redovima Železničara.
Prvi put će ekipa niškog superligaša ići u karantin dan uoči utakmice koju će igrati kao domaćin. U okviru 13. kola, poslednjeg ove godine, u Niš dolazi ”fenjeras” PKB, ali iako su apsolutni favoriti, niški rukometaši ne žele ništa da prepuste slučaju. Pobeda protiv Beograđana na rastanku od navijača je imperativ >> Pročitaj celu vest na sajtu NTV.rs << za ostanak na samom vrhu tabele i ona će makar malo zalečiti rane nastale u vreme ove krize igre i rezultata. Susret Železničar – PKB igraće se u subotu, u dvorani ”Miroslav Antić”. Početak je tek u 20.30, jer će do 20 časova dvoranu koristiti ženske rukometne reprezentacije, koje će u okviru Svetskog prvenstva učestvovati na ”Prezident kupu” (plasman od 17-24.mesta).

Nastavak na NTV.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.