Zbog više krađa novčanika krivične prijave protiv petorice Nišlija

Izvor: JužneVesti.com, 26.Avg.2020, 13:21

Zbog više krađa novčanika krivične prijave protiv petorice Nišlija

Protiv petorice muškaraca iz Niša policija će, po nalogu Osnovnog tužilaštva, podneti krivičnu prijavu zbog sumnje da su izvršili tri krađe. Osumnjičeni su da su krali novčanike na ulici i na pijaci.

Kako navode u policiji, sumnja se da su 24. avgusta na ulici u Nišu 59-godišnji i 41-godišnji muškarci iz džepa sugrađanina ukrali novčanik, dok se 59-godišnji i 58-godišnji muškarci sumnjiče da su 20. avgusta ispred jedne menjačnice iz torbice jednog Nišlije ukrali novčanik sa dokumentima.

Takođe za krađu novčanika, 2. jula ove godine na pijaci u Nišu, sumnjiče se 59- godišnji, 54-godišnji i 32-godišnji muškarci.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Učestale krađe novčanika po Nišu

Izvor: JuznaSrbija.info, 27.Avg.2020, 10:47

Pripadnici PU Niš, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u ovom gradu, podneće krivičnu prijavu protiv petorice muškaraca iz Niša, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili tri krađe...Sumnja se da su 24. avgusta na ulici u Nišu 59-godišnji i 41-godišnji muškarci iz džepa sugrađanina...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.