Zbog radova izmenjen režim saobraćaja i parkinga kod putničkog terminala niškog aerodroma

Izvor: JuznaSrbija.info, 19.Mar.2024, 13:24

Zbog radova izmenjen režim saobraćaja i parkinga kod putničkog terminala niškog aerodroma

Od danas, putnički saobraćaj oko zgrade aerodroma "Konstantin Veliki" u Nišu će biti značajno otežan zbog radova na parternom uređenju kompleksa.
Ispred same zgrade putničkog terminala očekuje se usporen i otežan prolazak putnika, pa se preporučuje dodatna doza strpljenja i prilagođavanje novonastaloj situaciji.
Oni koji dolaze sopstvenim prevozom trebalo bi da imaju na umu da će broj parking mesta biti ograničen zbog radova. Stoga se savetuje da putnici planiraju da ostave svoje automobile na javnim parking mestima ili u garažama u gradu kako bi izbegli neprijatnosti.
Javni gradski prevoz, uključujući kružne linije 34A i 34B, će i dalje funkcionisati, ali će polazno i dolazno...

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.