Zbog nepovoljne epidemiološke situacije, treći sprat KC Niš ponovo crvena kovid zona

Izvor: JuznaSrbija.info, 06.Mar.2021, 22:08

Zbog nepovoljne epidemiološke situacije, treći sprat KC Niš ponovo crvena kovid zona

Zbog aktuelne, nepovoljne epidemiološke situacije u Nišu i regionu južne i jugoistočne Srbije, Uprava Univerzitetskog kliničkog centra Niš, danas je donela odluku, da se treći sprat u novoj zgradi UKC Niš, vrati u kovid režim rada i da se kapaciteti na tom spratu, u punom obimu, ponovo koriste za zbrinjavanje pacijenata zaraženih virusom Sars- Kov- 2.

U saopštenju piše da će niški Univerzitetski klinički centar će i nadalje zbrinjavati i lečiti sva urgentna >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << i najteža stanja, svih pacijenata iz regiona koji gravitiraju ka ovoj zdravstvenoj ustanovi.

UKC Niš, kao najveća zdravstvena ustanova tercijarnog tipa južno od Beograda, raspolaže svim tehničkim i ljudskim resursima i potpuno je spremna da odgovori na sve izazove, u ovim teškim vremenima, izazvanim epidemijom Kovid- 19.

"Podsećamo, da se pacijenti zaraženi koronavirusom zbrinjavaju i u prostoru Klinike za infektivne bolesti, 4. spratu nove zgrade UKC Niš, kao i na nultom spratu, gde je smeštena intenzivna nega, za pacijente čije zdravstveno stanje zahteva intenzivno lečenje", dodaju.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Povezane vesti

Treći sprat KC Niš ponovo crvena kovid zona

Izvor: JUGpress.com, 07.Mar.2021, 10:45

NIŠ..Zbog aktuelne, nepovoljne epidemiološke situacije u Nišu i regionu južne i jugoistočne Srbije, Uprava Univerzitetskog kliničkog centra Niš, donela je odluku, da se treći sprat u novoj zgradi UKC Niš, vrati u kovid režim rada i da se kapaciteti na tom spratu, u punom obimu, ponovo koriste...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.