Zbog havarije deo Bulevara Nemanjića u Nišu bez vode

Izvor: JužneVesti.com, 26.Maj.2019, 15:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zbog havarije deo Bulevara Nemanjića u Nišu bez vode

Nišlije koje žive u delu Bulevara Nemanjića od broja 14a do 28 neće imati vodu do 18 sati, saopštili su iz Vodovoda.

Do pucanja cevi došlo je ispred stambene zgrade broj 14a, kažu u ovom preduzeću, a ekipe su na terenu i popravljaju kvar.

Kako je u pitanju složeni kvar, završetak radova i ponovno vraćanje u stanje redovnog vodosnabdevanja se predviđa do 18 sati, moguće i kasnije - kažu u Vodovodu.

Za sve potrošače kod kojih je došlo do isključenja obezbeđena je cisterna sa pijaćom vodom.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Kopali za temelj, pa pokidali cev - deo Bulevara bez vode

Izvor: JuznaSrbija.info, 26.Maj.2019

Stanovnici koji žive u delu Bulevara Nemanjića u Nišu, ostali su bez vode danas oko podneva. Havarija je izazvana, pripremom temelja za novu zgradu. Vodu nemaju stanari zgrada, od broja 14a do broja 28...Havarija se desila kod broja 24, na Bulevaru Nemanjića...Nadležni iz JKP “Naissus” kažu...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.