Zbirka pesama UKRATKO Marka Poropatića

Izvor: JuznaSrbija.info, 14.Mar.2024, 13:16

Zbirka pesama UKRATKO Marka Poropatića

U petak, 15. marta 2024. godine u 19 sati, u Niškom kulturnom centru, biće predstavljena nova zbirka pesama UKRATKO autora Marka Poropatića. Razgovor sa pesnikom vodiće Zoran Ćirić, urednik biblioteke "Tragači".
Marko Poropatić, rođen 1984. godine u Beogradu, je pravnik po obrazovanju, ali se istakao i kao pesnik. Član je Udruženja književnika Srbije i do sada je objavio tri zbirke pesama: "Ispovesti" (Feniks Libris, 2011), "Iskre i Ponori" (Pešić i sinovi, 2014), i "Staklene maske" (Biblioteka "Milutin Bojić", 2020). Njegove pesme su takođe objavljene u zbornicima, književnim časopisima i na internet portalima, a prevode se i na mađarski jezik. Poropatić je dobitnik više nagrada za poeziju, uključujući...

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.