Žardinjere kod Pošte prepolovile trotoar

Izvor: RadioCity.rs, 29.Maj.2017, 15:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žardinjere kod Pošte prepolovile trotoar

Dok se pojedini prolaznici dive zelenilu koje ukrašava velike žardinjere postavljene ispred Glavne pošte u Nišu i smatraju da one sprečavaju nesavesne pešake da prelaza ulicu van pešačkog prelaza, neki sugrađani oštro negoduju što je time trotoar gotovo prepolovljen, a masivne betonske žardinjere stoje tik uz stazu za slepe i slabovide.
„Izgleda lepo, a da je sužen trotoar – jeste. Tesno je, ali ja volim zelenilo tako da što da ne. Mogli su samo manje da stave, ne treba >> Pročitaj celu vest na sajtu RadioCity.rs << da budu ovolike. Sve ima dobre i loše strane“, kaže jedna Nišlijka.
„Ma jeste smanjen trotoar, ali naš narod nije vaspitan, svi pretrčavaju ulicu I trebalo je da zagrade ovaj prolaz. Važno da žardinjere nisu preko staze za slepe, mada su i nju malo oštetili i izgrebali, verovatno radnici kada su ih pomerali“, rpiča stariji sugrađanin.

Međutim, u Komunalnoj policiji kažu da je premeštanje žardinjera privremenog karatektera i da će odmah nakon proslave Dana Ministarstva unutrašnjih poslova, 4. juna, one biti vraćene na početak šetačke zone, ispred nekadašnje Robne kuće Beograd.

Nastavak na RadioCity.rs...






Povezane vesti

Žardinjere kod Pošte samo privremeno

Izvor: Megafon.co, 29.Maj.2017

Žardinjere, čije je postavljanje kod Pošte, tik uz signalizaciju za slepe i slabovide, izazvalo lavinu negativnih komentara na društvenim mrežama, biće sklonjene nakon 4. juna. One su sa prostora ispred nekadašnje robne kuće u samom centru grada premeštene na trotoar pored glavne Pošte zbog...

Nastavak na Megafon.co...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RadioCity.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RadioCity.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.