Žardinjere kod Pošte samo privremeno

Izvor: Megafon.co, 29.Maj.2017, 17:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žardinjere kod Pošte samo privremeno

Žardinjere, čije je postavljanje kod Pošte, tik uz signalizaciju za slepe i slabovide, izazvalo lavinu negativnih komentara na društvenim mrežama, biće sklonjene nakon 4. juna. One su sa prostora ispred nekadašnje robne kuće u samom centru grada premeštene na trotoar pored glavne Pošte zbog ceremonije koja će u Nišu biti održana u nedelju na Dan policije.
“Žardinjere će biti vraćene na staru lokaciju čim se završi manifestacija povodom Dana policije. Odabrali smo >> Pročitaj celu vest na sajtu Megafon.co << trotoar kod Pošte zbog blizine, manjih troškova i mogućnosti da se oštete”, kaže Miloš Milošević, gradski većnik za planiranje, izgradnju, urbanizam i energetiku.
Na Trgu kralja Milana uklonjene su i klupice kod autobuskog stajališta, jer će, kako saznajemo, sam centar biti centralno mesto manifestacije koja se održava u nedelju, 4. juna.
Uklonjene klupice na Trgu kralja Milana

Prema nezvaničnim informacijama, na Trg će, iz helikoptera sleteti padobranci i to će biti samo jedna od aktivnosti u okviru svečanosti.
U Gradu kažu da će obeležavanje Dana policije u Nišu biti najveće takvo u istoriji, a postoji mogućnost da će ceremoniji prisustvovati i predsednik Republike.

Nastavak na Megafon.co...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Megafon.co. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Megafon.co. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.