Zaplenjeno više od 5 kilograma marihuane u Nišu

Izvor: JužneVesti.com, 22.Jan.2018, 18:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zaplenjeno više od 5 kilograma marihuane u Nišu

Dvojica muškaraca iz okoline Podujeva, kako kažu iz policije, uhapšeni su u Nišu sa 5,6 kg marihuane. Ova zaplenjena opojna droga bila je spakovana u 10 paketa, u automobilu u kojem su uhapšeni krijumčari, dodaju iz policije.

Droga je pronađena u autu marke “folksvagen kedi”, a policija sumnja da je marihuana sa Kosova i Metohije prevezena u Srbiju radi dalje prodaje.

Uhapšeni su 58-godišnji Š.R. i 41-godišnji H.M. oboje iz okoline Podujeva, zbog postojanja >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga - saopštavaju iz policije.

Po nalogu tužioca uhapšenim Podujevčanima je određen pritvor do 48 časova, nakon čega će, navode iz policije, uz krivičnu prijavu biti predati tužiocu Višeg javnog tužilaštva u Nišu.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.