Zabranjeno šetanje pasa bez povoca u Pirotu

Izvor: JuznaSrbija.info, 24.Jun.2016, 17:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zabranjeno šetanje pasa bez povoca u Pirotu

Vlasnici pasa koji izvode svoje ljubimce na Kej i zelene površine pored Nišave da se pridržavaju zabrane šetanja pasa bez povoca na tijabarskoj i pazarskoj strani Keja.

Iz Odeljenja za urbanizam stambeno-komunalne poslove, građevinarstvo i inspekcijske poslove Grada Pirota, obaveštavaju sve vlasnike pasa koji izvode svoje ljubimce na Kej i zelene površine pored Nišave da se pridržavaju zabrane šetanja pasa bez povoca na tijabarskoj i pazarskoj strani Keja.

>> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << />Znakovi zabrane šetanja pasa bez povoca postavljeni su na Keju. Komunalna inspekcija će vršiti kontrolu i sankcionisati one koji se ne budu pridržavali ove zabrane, navodi se u saopštenju Odeljenja za urbanizam stambeno-komunalne poslove, građevinarstvo i inspekcijske poslove.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.