Za vlasnika restorana u Nišu krivična prijava zbog krađe struje - šteta 4 miliona dinara

Izvor: JuznaSrbija.info, 29.Apr.2022, 17:40

Za vlasnika restorana u Nišu krivična prijava zbog krađe struje - šteta 4 miliona dinara

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu, operativnim radom, rasvetlili su tešku krađu i, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u tom gradu, podneće krivičnu prijavu protiv pedesetdvogodišnjeg muškarca iz Niša zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio ovo krivično delo.

Sumnja se da je on, od 2014. do 2022. godine, kao vlasnik jednog restorana u Nišu, na električnom brojilu ugrađenom za potrebe restorana, nelegalno priključio druge objekte u sklopu >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << ovog lokala.

Pedesetdvogodišnji muškarac je, kako se sumnja, na ovaj način izbegao da plati utrošak električne energije i stekao protivpravnu imovinsku korist u iznosu od oko 4.000.000 dinara.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Povezane vesti

Provalio na gradilište, ukrao 3 bušilice i mobilni iz džepa radnika

Izvor: JuznaSrbija.info, 30.Apr.2022, 11:53

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu, operativnim radom, rasvetlili su tri krađe i tešku krađu i, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u tom gradu, podneće krivičnu prijavu protiv dvadesetosmogodišnjeg muškarca iz Niša zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio ova krivična...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.