Za vikend adrenalin dan na strelištu u Malči i obilazak Niševačke klisure 

Izvor: JužneVesti.com, 04.Okt.2022, 09:46

Za vikend "adrenalin dan" na strelištu u Malči i obilazak Niševačke klisure 

Sportsko-rekreativnu nedelju u Niševačkoj klisuri i Prekonoškoj pećini kod Svrljiga svi zainteresovani mogu da provedu ovog vikenda, 9. oktobra, poručuju iz Saveza za rekreativni sport Niša, a istog dana za one koji bi da se takmiče organizovaće "adrenalin dan" na strelištu u Malči.

Oni koji bi da provedu dan u prirodi i da se rekreiraju mogu to učiniti u nedelju, 9. oktobra u Niševačkoj klisuri, a polazak je u 7 sati sa autobuskog stajališta kod glavnog ulaza u Tvrđavu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << />
Iz Saveza za rekreativni sport Niša poručuju da će biti organizovana pešačka tura i obilazak Prekonoške pećine, kao i druge sportsko-rekreativne aktivnosti u prirodi.

Mesto se, po regresiranoj ceni od 800 dinara može rezervisati u poslovnici "TRANS D", na Bulevaru 12. februar 35, preko puta pomoćne autobuske stanice, radnim danima od 7 do 16 sati i subotom od 7 do 12 sati - dodaju iz Saveza.

Istog dana na strelištu u Malči organizuju i takmičenje za one koji vole adrenalin - sa Sportsko-rekreativnom organizacijom Safari klub održaće takmičenje u 5 disciplina, dve sa oružjem i tri timske igre.

Po osobi je kotizacija 1.000 dinara, a po ekipi 4.000 dinara za ovo nadmetanje, a na kraju će prve tri najbolje ekipe dobiti medalje.

Svi zainteresovani mogu da se prijave na telefon 060/3599888 (Jelena) do subote, 8. oktobra, naprave svoju četvoročlanu ekipu (žensko-mušku, mušku ili žensku). Dolazak na strelište "Malča" i potvrda prijavljenih ekipa zakazuje se za 11 i 30 č. Čim se završi potvrda počinje takmičenje, nadmetanje, zabava - poručuju.

Takođe navode da će za obe aktivnosti učesnici biti osigurani, kao i da uz vođu puta i rekreatora ide i lekar.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.