Za uhapšene načelnice iz Surdulice Tužilaštvo predložilo zabranu prilaska svedocima

Izvor: JužneVesti.com, 15.Jan.2021, 20:14

Za uhapšene načelnice iz Surdulice Tužilaštvo predložilo zabranu prilaska svedocima

Opštinske funkcionerke iz Surdulice, osumnjičene za malverzaciju sa javnim nabavkama oko rekonstrukcije Informacionog centra za zaštitu životne sredine na Vlasini, saslušane su u Višem tužilaštvu u Nišu, koje je predložilo meru zabrane prilaženja, sastajanja i komuniciranja sa svedocima koje je potrebno ispitati u postupku.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Četiri načelnice iz Surdulice puštene da se brane sa slobode

Izvor: JužneVesti.com, 16.Jan.2021, 14:22

Opštinske funkcionerke iz Surdulice, osumnjičene za malverzaciju sa javnim nabavkama oko rekonstrukcije Informacionog centra za zaštitu životne sredine na Vlasini, pre dva dana su uhapšene zbog zloupotrebe sa javnom nabavkom i štete koje su naneli Opštini, a samo dan nakon hapšenja puštene su...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.