Četiri načelnice iz Surdulice puštene da se brane sa slobode

Izvor: JužneVesti.com, 16.Jan.2021, 14:22

Četiri načelnice iz Surdulice puštene da se brane sa slobode

Opštinske funkcionerke iz Surdulice, osumnjičene za malverzaciju sa javnim nabavkama oko rekonstrukcije Informacionog centra za zaštitu životne sredine na Vlasini, pre dva dana su uhapšene zbog zloupotrebe sa javnom nabavkom i štete koje su naneli Opštini, a samo dan nakon hapšenja puštene su da se brane sa slobode, potvrdili su iz Višeg javnog tužilaštva u Nišu.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Tončev u "emotivnom" saopštenju hapšenje načelnica u Surdulici vidi kao atak na njega i medijsku hajku

Izvor: JuznaSrbija.info, 16.Jan.2021

Četiri načelnice, opštinske funkcionerke uhapšene samo pre dva dana, puštene su da se brane sa slobode. One se sumnjiče da su učestvovale u malverzacijama oko javnih nabavki, vezano za rekonstrukciju Informacionog centra za zaštitu životne sredine na Vlasini. Usledila je "emotivna" reakacija...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.