Voda polako dolazi do slavina u Duvaništu, Durlanu i Panteleju

Izvor: JužneVesti.com, 17.Maj.2019, 10:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Voda polako dolazi do slavina u Duvaništu, Durlanu i Panteleju

Intervencija na havariji koja se dogodila na uglu Vizantijskog i Bulevara Medijana je završena, saopšteno je iz Vodovoda, pa se snabdevanje u delu Niša stabilizuje. Voda je, kako navode, puštena sinoć u 20 sati, ali oni u višim delovima naselja i u zgradama u Duvaništu, Panteleju i Durlanu i dalje imaju slabiji pritisak.

To stanje će, dodaju, da potraje neko vreme, dok se ne stabilizuje sistem.

U zgradama koje imaju hidroforni sistem, njegovim aktiviranjem >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << mogu trenutno da poboljšaju vodosnabdevanje na višim spratovima – navode iz Vodovoda.

Podsetimo, havarija se desila juče popodne, a iz Naissus-a je saopšteno da vode neće biti u Duvaništu, a suve slavine bile su i Durlanu i Panteleju.

Inače, dogodio se kvar i kod Banovine gde je potrebno raskopavanje, pa je moguće da bez vode do 15 sati budu stanovnici Ulice Univerzitetski trg.

Slična je situacija i u Čokotu, gde je zbog popravke kvara u Ulici Maršala Tita, moguć prekid snabdevanja takođe do 15 sati.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.