Vidovdanska akademija u niškom Sabornom hramu, orden posthumno za doktora Lazića

Izvor: JužneVesti.com, 25.Jun.2020, 08:42

Vidovdanska akademija u niškom Sabornom hramu, orden posthumno za doktora Lazića

U porti Saborne crkve u Nišu, u subotu, 27. juna od 19:30 sati biće održana Vidovdanska akademija na kojoj će orden Svetog Roma posthumno biti dodeljen doktoru Miodragu Laziću, a povelje i priznanja biće uručeni vukovcima niških osnovnih i srednjih škola.

Kako kažu organizatori akademije, orden će u ime nedavno preminulog hirurga Lazića primiti njegova ćerka, a priznanja će biti dobiti 65 najboljih đaka.

Besednik ovogodišnje akademije biće Ivan Nikolić, >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << profesor Medicinskog fakulteta u Nišu, a u programu će učestvovati niška crkveno-pevačka družina "Branko" i niški Vojni orkestar.

Vidovdansku akademiju organizuje uprava niškog Sabornog hrama u saradnji sa komandom kopnene Vojske Srbije i pevačkom družinom "Branko".

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Posthumni orden dr Miodragu Laziću u Sabornoj crkvi u Nišu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Jun.2020

U porti Saborne crkve u Nišu, u subotu, 27. juna, biće održana Vidovdanska akademija na kojoj će orden Svetog Roma posthumno biti dodeljen doktoru Miodragu Laziću, koji je preminuo u aprilu usled posledica izazvanih virusom korona...Prema rečima organizatora akademije, orden će u ime preminulog...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.