Veze sa Hitnom bile prekinute, sada otežani pozivi na 194

Izvor: JužneVesti.com, 28.Sep.2015, 14:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Veze sa Hitnom bile prekinute, sada otežani pozivi na 194

Zbog potapanja telefonskih kablova svi telefoni Hitne pomoći u Nišu bili su oko pola sata u prekidu, dok trenutno linije na broju 194 rade polovičnim kapacitetom, pa građani moraju nešto duže da čekaju na odgovor operatera.

Kako je Južnim vestima rekao direktor Zavoda za hitnu medicinsku pomoć Niš Branislav Ničić, sa broja 194 pozivi se preusmeravaju na mobilne telefone i ubrzano se radi na rešavanju ovog tehničkog problema. Ostali brojevi fiksnih telefona Hitne >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << pomoći i dalje su u prekidu.

Broj 194 funkcioniše sa 50 % kapaciteta, što znači da nema četiri linije, već dve. To je jedino što smo u ovom trenutku mogli da uradimo. Molimo građane za više strpljenja i razumevanja dok se ovo ne reši - kaže Ničić.

On objašnjava da je do prekida telefonskih linija došlo “jer su radnici Vodovoda radeći svoj posao uspeli da potope telefonske kablove”.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Zbog potapanja telefonskih kablova telefoni Hitne pomoći bili u prekidu oko 30 minuta

Izvor: NTV.rs, 28.Sep.2015

Danas, oko 13 časova, zbog, kako nam je javljeno, potapanja telefonskih kablova, svi telefoni Hitne pomoći u Nišu bili su oko pola sata u prekidu. To su NTV potvrdili i u ovoj zdravstvenoj ustanovi, a naša ekipa proveravala je stanje tokom dana pozivom na broj 194 i na uspostavu veze nismo dugo...

Nastavak na NTV.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.