Veliki uspeh takmičara Oxigen kluba na Međunarodnom Roler slalomu na Besnoj kobili

Izvor: RadioCity.rs, 12.Jul.2017, 18:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Veliki uspeh takmičara Oxigen kluba na Međunarodnom Roler slalomu na Besnoj kobili

Takmičari su bili suočeni sa najstrmijom stazom u Srbiji, pa su čak i deca iz kategije do 6 godina uspela, jako dobrom vožnjom na stazi sa preko 25 kapija, da uspešno završe po dve vožnje svakog dana i većina osvoji i medalju. Takmičari iz starijih kategorija su takođe zasijali tehnikom vožnje kojom su bili zadovoljni čak i međunarodni delegati, kao i gosti iz Slovenije i Slovačke.
Iskra Ilić (Spiner Niš) je u kagoriji do 6 godina osvojila srebro iako je krenula početkom >> Pročitaj celu vest na sajtu RadioCity.rs << sezone sa treninzima, a u muškoj kategoriji do 6 Ognjen Nikolić je imao jako dobre vožnje i pokupio je dva zlata u dva dana, 

U kategoriji do 8 godina sa medaljama su se vratili u Niš Boško i Nina Jovanović, MIhajlo Arsenkov i Andrija Veljković, dok je u kategoriji do 8 godina apsolutno po vremenu na stazi bila najbolja Nevena Stojković koja je vozila impresivno dobrom tehnikom obaranja kapija, i posle pada na prvoj trci uspela je da uzme zlatnu i srebrnu medalju. 
Luka Borić sa Zlatibora (Opstina Čajetina) je vozio svoju drugu trku za Spiner klub iz Niša i osvojio dva srebra pored za njega teže staze. 

U starijim kategorijama Kaja Sretić je osvojila srebro i zlato, Danica Veljković dve bronze a Srđan Nonić , trener i takmičar je osvojio dva srebra i doneo pehar klubu za prvo mesto u kombinaciji trka u dva dana.
Domaćin je bio klub Besna kobila iz Vranja, bili su delegati Međunarodne roler federacije koji su i postavljali stazu i bili sudije. 

“Atmosfera je bila izuzetno prijatna i u danima pripreme i za vreme trka, iako smo najveći konkurenti, Oxigen i Besna kobila zajedno rade na organizaciji takmičenja i pripremi dece, pa smo tako bili na pripremama za trku od četvrtka, trenirali i uživali u prirodi koje je izuzetna na ovoj planini, a neizostavno je bilo druženje i treninzi, kao i zajedničko prolaženje kroz sve uspehe i pehove koji su nas pratili i za vreme treninga i za vreme trka”, saopštavaju iz niškog kluba. 

U kontaktima sa prijateljima iz Slovenije i Slovačke, naši roleraši su razmenili iskustva oko organizacije i rada u sportu, ali i dobili vredne informacije za dalji razvoj Roler sporta.

Nastavak na RadioCity.rs...






Povezane vesti

Srebro i zlato za nišlije

Izvor: JUGpress.com, 13.Jul.2017, 10:48

VRANJE-NIŠ..Deset takmicara iz niškog kluba Oxigen i dva takmicara iz kluba Spiner iz Nisa su ostvarili jako dobar rezultat u svim kategorijama u kojima su ucestvovali u trkama u slalomu na rolerima  u okviru otvorenog prvenstva Srbije, koje su se održale tokom vikenda na planini Besna kobila kod...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RadioCity.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RadioCity.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.