Većnik Zdravković imenovan za direktora Aerodroma Srbije

Izvor: JužneVesti.com, 17.Apr.2019, 21:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Većnik Zdravković imenovan za direktora "Aerodroma Srbije"

Direktor preduzeća Aerodromi Srbije čije se sedište, kako je najavljeno iz Ministarstva saobraćaja, seli u Niš, biće dosadašnji član niškog Veća Mihajlo Zdravković. Kako je Južnim vestima potvrdila načelnica Nišavskog upravnog okruga Dragana Sotirovski, na novu funkciju Zdravković stupa već sutra.

Njega je za direktora javnog preduzeća koje upravlja manjim aerodromima, a osim "Konstantina Velikog" nadležno i za tridesetak drugih u Srbiji, kaže Sotirovski, >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << imenovala Vlada Srbije.

Od sutra je na novoj funkciji. Izmenom zakona koji je u proceduri sedište Aerodroma Srbije se iz Beograda seli u Niš - navela je Sotirovski.

Mihajlo Zdravković je u gradskom veću Niša od 2012. godine, a u prethodnom mandatu bio je zadužen za privredu, održivi razvoj i saobraćaj, dok su od 2016. u njegovoj nadležnosti privreda i zaštita životne sredine.

Krajem decembra imenovan je i za predsednika Nadzornog odbora Aerodroma Niš, a Odbor za imenovanje mu je aminovao duplu funkciju, što je upućeno i Agenciji za borbu protiv korupcije na odobrenje.

Njegovu opširniju biografiju možete pogledati u rubrici "Ko je ko".

Podsetimo, preduzeće Aerodromi Srbije osnovano je 2016. godine, a selidbu njegovog sedišta u Niš najavio je u februaru pomoćnik ministarke saobraćaja Zoran Ilić.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Gradski većnik Mihajlo Zdravković izabran za direktora "Aerodroma Srbije"

Izvor: JuznaSrbija.info, 18.Apr.2019, 10:42

Prema našim saznanjima, Mihajlo Zdravković je novi direktor privrednog društva „Aerodromi Srbija“..Kako je, gostujući na TV Zona plus, izjavila načelnica Nišavskog okruga Dragana Sotirovski, niški gradski većnik Mihajlo Zdravković novi je direktor privrednog društva „Aerodromi Srbija“...Zdravkovića...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.