Večeras u Nišu predavanje o radu u Nasi, svemiru i astronautima

Izvor: JužneVesti.com, 19.Jul.2018, 12:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Večeras u Nišu predavanje o radu u Nasi, svemiru i astronautima

Svoje 20-godišnje iskustvo u najvećoj svemirskoj organizaciji NASA, večeras od 18 sati preneće menadžerka koja radi sa astronautima Elizabet Blomi, a jedna od tema predavanja biće i njen put od fakulteta do posla. Govoriće i o tome kako svemir izgleda iz njenog ugla, a gostovaće u "Deli" prostoru.

Elizabet Blomi je menadžerka za tehničke operacije svemirskih letelica u Nasi, a posao joj je da koordiniše i upravlja svim aktivnostima astronauta van svemirske letelice, na >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << Međunarodnoj svemirskoj stanici.

Ima već 2 decenije iskustva u ovoj svemirskoj organizaciji, u kojoj je promenila 6 pozicija.

Jedna od tema na predavanju biće i njen put od fakulteta do posla u Nasi, a pokriće i tehničke aspekte svog trenutnog posla - navode organizatori.

Pričaće i o tome kako svemir izgleda iz njenog ugla, a predavanje će biti na engleskom i ulaz je besplatan.

Njeno predavanje u Nišu organizuje "Connect Center", koji je osnovala američka porodica iz Teksasa 2015. godine.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

NASA u Nišu

Izvor: juGmedia, 19.Jul.2018

Kako izgleda svemir iz ugla žene koja radi u Nacionalnoj vazduhoplovnoj i svemirskoj administraciji SAD (NASA), tema je predavanja koje će biti održano večeras u Deli prostoru u Nišu od 18 časova...Pored priča o tome šta znači raditi u najvećoj organizaciji na svetu koja se bavi svemirskim...

Nastavak na juGmedia...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.