NASA u Nišu

Izvor: juGmedia, 19.Jul.2018, 13:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NASA u Nišu

Kako izgleda svemir iz ugla žene koja radi u Nacionalnoj vazduhoplovnoj i svemirskoj administraciji SAD (NASA), tema je predavanja koje će biti održano večeras u Deli prostoru u Nišu od 18 časova.

Pored priča o tome šta znači raditi u najvećoj organizaciji na svetu koja se bavi svemirskim pitanjima i kako izgleda njen običan radni dan,  Elizabeth Blom koja već 20 godina radi u NASA gde je promenila šest pozicija, će sa zainteresovanima podeliti svoja iskustva u NASA i >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << kako je tekao njen put od fakulteta do zaposlenja u Nacionalnoj vazduhoplovnoj i svemirskoj administraciji SAD, gde trenutno radi veliki broj visokoobrazovanih lica iz više zemalja među kojima je i Srbija.

Predavanje će biti na engleskom jeziku

Ulaz je besplatan za sve zainteresovane koji se za predavanje mogu prijaviti preko obavezne prijavne forme: http://bit.ly/NASAuNisu.

Predavanje organizuje Connect Centar, organizacija osnovana 2015. godine u Nišu, od strane američke porodice iz Teksasa. Cilj organizacije je zbližavanje kultura i širenje ideje multikulturalnosti kroz organizaciju edukativnih, zabavnih i humanitarnih događaja.

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.