Uz besplatan ulaz Radnički dočekuje Bežaniju u Kupu

Izvor: JužneVesti.com, 25.Sep.2018, 11:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uz besplatan ulaz Radnički dočekuje Bežaniju u Kupu

Sa visokim ambicijama, kako kaže trener niškog tima Nenad Lalatović, Radnički dočekuje meč šesnaestine finala Kupa Srbije u kom će igrati protiv prvoligaša Bežanije. Utakmica je u sredu, 26. septembra na stadionu "Čair", a ulaz je besplatan.

Posle najboljeg starta u elitnom rangu takmičenja, gde je ostvario najbolji odnos pobeda i poraza nakon 9 kola u svojoj istoriji, Radnički dočekuje duel sa beogradskim timom u dobrom raspoloženju, što potvrđuje >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << i strateg Nišlija Nenad Lalatović.

Radnički, kao jedan od najvećih klubova u Srbiji svakako ima najveće moguće ciljeve u nacionalnom Kupu. U utakmicu protiv Bežanije ulazimo da prođemo dalje. Opuštanja jednostavno ne sme da bude, pogotovo zbog toga što smo prošle sezone u ovoj fazi takmičenja ispali od tadašnjeg trećeligaša Zlatibora. Ovaj meč shvatam maksimalno ozbiljno, neću mnogo kalkulisati sa sastavom i na teren ću poslati tim koji bi trebalo da nas odvede u osminu finala. Normalno je da ću neke igrače odmoriti, jer nam u nedelju dolazi Partizan, ali sigurno će da će se Bežaniji suprotstaviti jak Radnički - kaže Lalatović.

Bežanija je trenutno četvrta u Prvoj ligi sa 16 bodova nakon osam kola.

Oni igraju dobro u Prvoj ligi. To je jedan beogradski tim koji ima karakter i dobre igrače. Vode ih kvalitetni ljudi, koje ja odlično poznajem i imam sjajne odnose sa njima, tako da znam da nas očekuje teška utakmica. Ali mi smo Radnički, igramo kod kuće i naš je zadatak da idemo na pobedu - dodaje trener Radničkog.

Utakmica počinje u 19 sati, a ulaz je besplatan.

Pored Radničkog, jug Srbije u nacionalnom Kupu predstavljaće i surdulički Dinamo, pirotski Radnički i vranjski Dinamo. Radnik i Radnički iz Pirota takođe igraju u sredu, ali od 16 sati, a Vranjanci 17. oktobra u Surdulici dočekuju šampiona Srbije Crvenu zvezdu.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

1/16 finala Kupa Srbije: Radnički 1923 traži iznenađenje u Šapcu

Izvor: KGsport.info, 25.Sep.2018

Fudbalere Radničkog 1923 u sredu, 26. septembra očekuje gostovanje ekipi Mačve u Šapcu, u okviru šesnaestine finala Kupa Srbije. Kragujevčani u ovaj duel ulaze rasterećeni, a trener Tešović najavljuje kombinovani sastav.. Prošlo je osam godina od poslednjeg duela Kragujevčana i Šapčana....

Nastavak na KGsport.info...

Kup Srbije: surdulički Radnik dočekuje pirotski Radnički

Izvor: JužneVesti.com, 25.Sep.2018

U duelu južnjaka u šesnaestini finala Kupa Srbije surdulički Radnik, član Superlige, na svom terenu će u sredu, 26. septembra dočekati srpskoligaša Radnički iz Pirota, a trener domaćina Milan Milanović ističe da njegov tim želi da ode što dalje u Kupu. U pirotskom klubu kažu da se ne predaju...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.