Usvojen budžet grada za 2020. godinu, 500 milona više nego predhodni

Izvor: JuznaSrbija.info, 16.Dec.2019, 17:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Usvojen budžet grada za 2020. godinu, 500 milona više nego predhodni

Niški parlamentarci, većinom glasova usvojili su budžet grada za 2020. godinu u visini od 11,2 miliona dinara, više za 500 miliona u odnosu na aktuelni.

Bulatović i Zoran Perišić (SNS), tvrde da je budžet razvojni i da se temelji pre svega na povećanju naplate poreza na zarade i poreza na imovinu, što pozicija osporava.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Povezane vesti

Usvojen budžet Niša za 2020, jedni kažu razvojni, drugi da je nerealan

Izvor: JužneVesti.com, 16.Dec.2019

Uravnotežen ili fantastičan, takav je budžet Niša za 2020. godinu, zavisno koga pitate - vlast ili opoziciju. Dok gradonačelnik Darko Bulatović tvrdi da je projektovanih 11,2 milijarde dinara realan budžet bez zaduživanja koji donosi razvoj Grada, opozicionari odgovaraju da premašuje realnost...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.