Uskoro novi  v.d. upravnik Narodnog pozorišta u Nišu

Izvor: RadioCity.rs, 09.Mar.2017, 10:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uskoro novi v.d. upravnik Narodnog pozorišta u Nišu

S obzirom da je Apelacioni sud poništio rešenje Skupštine grada o imenovanju Ivana Vukovića za upravnika Narodnog pozorišta, gradski parlament će po dobijanju predloga ovlašćenog predlagača imenovati v.d. upravnika. Presudu Apelacionog suda Skupština grada Niša prosledila je Narodnom pozorištu, navodi se u saopštenju koje nam je dostavio kabinet predsednika Skupštine grada.

Predsednik skupštine grada Rade Rajković očekuje da će skupštinski odbor za imenovanja da >> Pročitaj celu vest na sajtu RadioCity.rs << zaseda do kraja nedelje, nakon čega će biti dostavljen predlog za vršioca dužnosti upravnika, što će odmah kako kaže biti prosleđeno odbornicima. 

Datum održavanja Skupštine biće poznat posle sastanka sa šefovima odborničkih grupa, kaže Rajković i dodaje da će sednica sa ovom tačkom dnevnog reda biti održana najkasnije za desetak dana.

Nastavak na RadioCity.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RadioCity.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RadioCity.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.