Ukida se avio linija kompanije Rajan er do Dizeldorfa

Izvor: JuznaSrbija.info, 22.Nov.2018, 11:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ukida se avio linija kompanije "Rajan er" do Dizeldorfa

Avio kompanija “Rajan er” obustaviće 31. marta letove na relaciji Niš-Dizeldorf, potvrđeno je agenciji Beta u toj irskoj lou kost kompaniji.

“Nakon komercijalnog i operativnog ispitivanja i analize, linija izmedju Niša i Dizeldorfa je otkazana za letnju sezonu 2019. godine. Korisnici usluga niškog aerodroma mogu koristiti druge letove naše kompanije do Berlina, Bratislave, Milana, Bergama i Stokholma”, saopštili su u menadžmentu “Rajanera” za Evropu. >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info <<

“Rajaner” je od 4. novembra ove godine liniju Niš-Dizeldorf već redukovao i umesto dva puta nedeljno, njegovi avioni lete na toj liniji jednom nedeljno.

Odluku o redukciji irska kompanija obrazložila je štrajkovima zaposlenih, većim troškovima usled otkazanih letova i poskupljenjem nafte.

Povodom najave ukidanja letova do Dizeldorfa, u Javnom preduzeću Aerodrom Niš, kazali su agenciji Beta da je odluka o uspostavljanju ili ukidanju neke avio linije “legitimno pravo avio kompanije” i na nju aerodrom ne može da utiče.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.