Uhapšen vozač koji je naleteo i usmrtio četvorogodišnjeg dečaka u Popovcu

Izvor: JuznaSrbija.info, 12.Maj.2021, 20:37

Uhapšen vozač koji je naleteo i usmrtio četvorogodišnjeg dečaka u Popovcu

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu uhapsili su S. J. (1973) iz Niša zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

Sumnja se da je on jutros upravljajući kombijem udario četvorogodišnje dete koje je od zadobijenih povreda preminulo na licu mesta.

Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Nišu, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << biti priveden tužiocu.

Da podsetimo..

"Imali smo prijavljenu saobraćajnu nesreću u kojoj je nastradalo dete 2016. godište iz Niša. Više informacija biće poznato nakon završenog uviđaja koji je u toku“, kazali su u policiji.

Kako saznajemo dete je doneto u ambulantu u Popovcu u nesvesnom stanju i odatle je prebačeno u KC Niš. 

Prema nezvaničnim informacijama na dete je naleteo automobil.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.