Uhapšen Nišlija zbog prebijanja muškarca

Izvor: JužneVesti.com, 19.Jun.2023, 13:34

Uhapšen Nišlija zbog prebijanja muškarca

Niška policija uhapsila je 42-godišnjaka zbog sumnje da je noćas pretukao 34-godišnjeg muškarca. Povređeni je primljen u Klinički centar sa teškim telesnim povredama.

Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva uhapšen je B. C. iz Niša koji se sumnjiči da je izvršio krivično delo teška telesna povreda.

Sumnja se da je on noćas više puta udario 34-godišnjeg muškarca koji je zbrinut u Univerzitetsko-kliničkom centru u Nišu - kažu iz policije.

Kako >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << navode iz Kliničkog centra, utvrđeno je da muškarac ima povrede kostiju lica pa upućen je na Kliniku za maksilofacijalnu hirurgiju.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.