NESVAKIDAŠJA PLJAČKA U BORU: Bosanac ukrao meso iz klanice, pa pokušao da pobegne policiji u ukradenom automobilu

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jun.2023, 17:29

NESVAKIDAŠJA PLJAČKA U BORU: Bosanac ukrao meso iz klanice, pa pokušao da pobegne policiji u ukradenom automobilu

Osumnjičenom je održano zadržavanje do 48 sati.

Policija u Boru uhapsila je Bosanca (47) zbog sumnje da je ukrao meso iz klanice, a potom pokušao policiji da pobegne ukradenim vozilom.

Naime, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Boru uhapsili su državljanina Bosne i Hercegovine, koji neprijavljeno boravi u okolini Bora, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela neovlašćeno korišćenje tuđeg vozila i ometanje službenog lica >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u vršenju službene dužnosti.

- On se sumnjiči da je sinoć nakon što je ugledao patrolu policije, koja je u tom trenutku obavljala razgovor sa vlasnikom jedne klanice, a koji je osumnjičenog prijavio da mu je kao radnik, iz klanice ukrao meso vrednosti od oko 900 evra, počeo da beži. Zatim je iz jednog domaćinstva startovao neobezbeđeni automobil „punto“ i udaljio se. Patrola policije ga je ubrzo sustigla, a prilikom hapšenja se opirao i udario policijskog službenika - saopštila je polcija.

Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Boru, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivične prijavu, biti priveden tužiocu, dok će krivična prijava za krađu biti podneta u redovnom postupku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

TEŽAK INCIDENT U NIŠU Ukrao očevu lovačku pušku, pa pucao ispred ugostiteljskog objekta

Izvor: Blic, 18.Jun.2023

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu, po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Nišu, uhapsili su F. Š. (36) iz ovog grada, zbog sumnje da je sinoć pucao iz lovačke puške ispred jednog ugostiteljskog lokala. U incidentu srećom nije bilo povređenih.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.