Uhapšen Nišlija, sumnjiče ga da je u nezavršenoj zgradi skrivao pakete sa marihuanom

Izvor: JužneVesti.com, 07.Feb.2024, 15:50

Uhapšen Nišlija, sumnjiče ga da je u nezavršenoj zgradi skrivao pakete sa marihuanom

Niška policija uhapsila je 19-godišnjeg M. P. koga sumnjiče da je u jednoj zgradi u izgradnji skrivao 10 paketa marihuane, kao i vagicu za precizno merenje.

Nišlija je uhapšen zbog postojanja sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Policija je u jednoj zgradi u izgradnji pronašla 10 paketa sa oko 735 grama materije za koju se sumnja da je marihuana i vagicu za precizno merenje koje je M. R., kako se sumnja, >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << tu skrivao - navode iz policije.

Pronađena droga je, kako se sumnja, bila namenjena daljoj prodaji.

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Nišu, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužiocu.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Preko 700 grama marihuane i vagica za precizno merenje: Policija uhapsila tinejdžera(18)

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Feb.2024

Krio drogu u nezavršenoj zgradi...Tinejdžer (18) uhapšen je u Nišu kada je policija kod njega pronašla veću količinu marihuane i vagicu za precizno merenje...Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu, po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Nišu, uhapsili su tinejdzera iz ovog grada,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.