Uhapšen Nišlija kod koga je pronađen pištolj sa 11 metaka

Izvor: JužneVesti.com, 11.Apr.2021, 15:34

Uhapšen Nišlija kod koga je pronađen pištolj sa 11 metaka

Policija je uhapsila 22-godišnjeg I. M. iz Niša koji je, kako navode iz leskovačke policije, tokom vikenda seo u taksi naoružan pištoljem sa okvirom i 11 metaka.

Kod njega je pištolj pronađen tokomkontrole vozila i putnika i, navode u policiji, on je osumnjičen za krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Nišliji je određeno zadržavanje do 48 sati i, uz krivičnu prijavu, biće priveden nadležnom tužilaštvu.
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Nišlija uhapšen u Leskovcu sa pištoljem

Izvor: JUGpress.com, 11.Apr.2021

LESKOVAC..Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Leskovcu, uhapsili su I.M. (1999) iz Niša, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija...Tokom vikenda, policija je prilikom kontrole vozila...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.