U udesu oborena bandera na Bulevaru Nikole Tesle u Nišu

Izvor: JužneVesti.com, 19.Jul.2019, 09:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U udesu oborena bandera na Bulevaru Nikole Tesle u Nišu

Po jedna traka u oba smera nije prohodna za vozila od jutros na Bulevaru Nikole Tesle, jer je kolovoz preprečila bandera koja je oborena u udesu. Iz policije kažu da se u 6:30 dogodila saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovala dva automobila.

Na ulici su i dalje dva oštećena vozila - "audi" niških tablica vozio je 20-godišnjak, dok je "hondu" koja je učestvovala u nezgodi vozila 60-godišnja žena.U udesu niko nije teže povređen, prve su informacije; Foto: V. O. >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com <<

Prilikom nezgode "honda" je udarila u električni stub rasvete - navode iz policije.

Žena je prevezena u Klinički centar, ali prema nezvaničnim informacijama, nije teže povređena.

O nezgodi je obavešteno Osnovno javno tužilaštvo, dodaju iz policije, a uzrok se utvrđuje.

Inače, juče su se u Nišu dogodile dve saobraćajne nezgode - jedna u centru grada u Generala Tranijea oko 11:30, gde je oboren biciklista, a druga oko 17:30 na ulazu u Staro groblje, gde je oboren motociklista.

Hitna pomoć je, kako navode, zbrinula povređene.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.