U pucnjavi u centru Niša ranjen mladić, napadač u bekstvu

Izvor: JužneVesti.com, 02.Dec.2022, 09:28

U pucnjavi u centru Niša ranjen mladić, napadač u bekstvu

U četvrtak u 23:45 policija je, kako kažu, dobila prijavu da je došlo do pucnjave u igraonici u podrumu jednog tržnog centra u centru Niša. Tad je teže ranjen 29-godišnji mladić koji je sa prostrelnim ranama desne natkolenice i leve potkolenice trenutno u Univerzitetskom kliničkom centru.

U Univerzitetskom kliničkom centru kažu da je 29-godišnji M. M. primljen oko ponoći sa prostrelnim ranama donjih ekstremiteta - desne natkolenice i leve potkolenice.

Na >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << prijemu svestan, komunikativan i hemodinamski stabilan. Nakon urađene hitne dijagnostike, utvrđeno je da nema preloma kostiju, kao i da nisu oštećeni vitalni krvni sudovi. Pacijent će biti hospitalizovan radi dalje dijagnostike, lečenja i praćenja zdravsvtenog stanja - kažu u UKC.

Kako kažu u niškoj policiji, u toku je rad na rasvetljavanju slučaja i intenzivnom radu na pronalaženju osumnjičenog.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.