Izvor: RTS, 02.Dec.2022, 09:19

Mladić ranjen u pucnjavi u centru Nišu

Niška policija potvrdila je da je 15 minuta pre ponoći iz vatrenog oružja ranjen mladić star 29 godina. On je primljen u UC UKC Niš, u svesnom je stanju.
Pucnjava se dogodila u centru grada, u podrumu podzemnog prolaza u Obrenovićevoj ulici u jednoj igraonici. Kako navode iz policije mladić ima teže povrede.
Policija intenzivno radi na rasvetljavanju okolnosti i pronalaženju počinilaca.
Pacijent M. M. (29), primljen noćas oko ponoći >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << u UC UKC Niš sa prostrelnim ranama donjih ekstremiteta, desne natkolenice i leve potkolenice. On je svestan, komunikativan i hemodinamski stabilan.
Nakon urađene hitne dijagnostike, utvrđeno je da nema preloma kostiju, kao i da nisu oštećeni vitalni krvni sudovi.
Pacijent će biti hospitalizovan radi dalje dijagnostike, lečenja i praćenja zdravsvtenog stanja.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

UPUCAN U NOGE, STANARI ČULI HICE! Detalji krvavog obračuna u podrumu tržnog centra u Nišu: Mladić (29) hitno prebačen u Urgentni centar

Izvor: Blic, 02.Dec.2022

Nišlija M.M. (29) koji je sinoć upucan u noge u centru Niša, zadobio je prostrelne rane, nalazi se u svesnom stanju i nema prelome kostiju ekstremiteta, navode u KC Niš.

Nastavak na Blic...

Mladić ranjen u igraonici u centru Niša

Izvor: JUGpress.com, 02.Dec.2022

NIŠ..Mladić star 29 godina ranjen je sinoć petnaestak minuta pre ponoći minuta pre ponoći, iz vatrenog oružja ...Mladić M.M. je ranjen u pucnjaci koja se dogodila u centru grada, u podrumu podzemnog prolaza u Obrenovićevoj ulici u jednoj igraonici, potvrdila ej niška policija...Prema prvim informacijama,...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.