U planu postavljanje nadstrešnice i rekonstrukcija pijace na Bulevaru u Nišu

Izvor: JužneVesti.com, 10.Maj.2023, 18:02

U planu postavljanje nadstrešnice i rekonstrukcija pijace na Bulevaru u Nišu

Postavljanje nadstrešnice iznad pijace na Bulevaru Nemanjića u Nišu, kao i radovi na instalacijama u planu su da budu urađeni u narednom periodu, pošto je Kancelarija za lokalni i ekonomski razvoj raspisala javnu nabavku za radove na rekontrukciji. Rok za podnošenje prijava je 22. maj, a vrednost radova nije objavljena.

Novembra prošle godine najavljeno je da će javna nabavka biti raspisana, a to je učinjeno šest meseci kasnije. Prema podacima sa Portala javnih nabavki, >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << javni poziv je oglašen 7. maja.

Predmetna javna nabavka obuhvata nabavku građevinsko-arhitektonskih radova izrade i postavljanja nadstrešnice pijace „Krive Livade“, kao i potrebnih radova na hidrotehničkim instalacijama, elektroenergetskim instalacijama i instalacijama sistema tehničke zaštite - piše u oglasu.

Rok za prijave do 22. maja; foto: Ljubica Jocić Odluku da pijaca na Bulevaru Nemanjića bude rekontruisana donelo je Gradsko veće pre šest meseci, a gradonačelnica Dragana Sotirovski rekla je da će oko pijace biti postavljene behaton ploče i da su ti radovi već počeli, kao i da će biti rekonstruisana i Ulica Boška Buhe.

Kad završimo sa pijacom, videćemo da naredne godine razmišljamo o nekim novim pijacama, pre svega o uređenju glavne, centralne pijace i kod autobuske stanice, kao i Trošarinske pijace. To ćemo videti sa direktorom Tržnice - rekla je gradonačelnica.

Procenjena ukupna vrednost nije navedena, a rok za podnošenje ponuda je 22. maj u 12 sati.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Gradska kuća u Nišu dobija novi krov

Izvor: JužneVesti.com, 11.Maj.2023, 10:29

Različite vrste radova na staklenom krovu Gradske kuće u Nišu, kako piše u javnom pozivu Kancelarije za lokalni i ekonomski razvoj, deo su javne nabavke raspisane zbog sanacije objekta u Ulici 7. jula 2...Krov zgrade nekadašnje Narodne banke, sada kabineta gradonačelnice očekuje sanacija. Javni...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.