Gradska kuća u Nišu dobija novi krov

Izvor: JužneVesti.com, 11.Maj.2023, 10:29

Gradska kuća u Nišu dobija novi krov

Različite vrste radova na staklenom krovu Gradske kuće u Nišu, kako piše u javnom pozivu Kancelarije za lokalni i ekonomski razvoj, deo su javne nabavke raspisane zbog sanacije objekta u Ulici 7. jula 2.

Krov zgrade nekadašnje Narodne banke, sada kabineta gradonačelnice očekuje sanacija. Javni poziv KLER-a je raspisan na Portalu javnih nabavki, a rok za podnošenje ponuda je 22. maj u 12 sati.

Nabavkom su obuhvaćeni sledeći radovi: pripremni radovi, tesarski >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << radovi, krovopokrivački radovi, limarski radovi i radovi na staklenom krovu - piše u pozivu.

Nije navedena procenjena vrednost radova za krov zgrade koja je dvadesetih godina prošlog veka počela da se gradi kao šegrtski dom, sedamdesetih postala kuća Predsedništa Skupštine opštine Niša, bila mesto gde su se nekada obavljala venčanja, a sada je kancelarija gradonačelnice Niša i njenog tima.

Zgrada je 1986. proglašena spomenikom kulture i zaštićena je zakonom.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.